Ree bruine ogen….

Hola Bebè…

Ik sla jou gade
bij het openen van de gordijnen
je ligt daar zo rustig
haast kunstig opgekruld

Ik wil naar je blijven kijken
de momenten vastleggen
En zachtjes pratend
loop ik op je toe…

Je grote bruine ogen
verraden geen angst
ik zie vertrouwen, rust
en verbazing…

Je besluit op te staan
voorzichtig rekkend
strekkend
strijkt zacht je haren glad

Ik zie jou door mijn lens
Jij ziet mij door zwarte wimpers
Een blaffende bok verstoord de rust
Je moet verder…

Dag lieve Bebè tot de volgende keer…

Omhul me met woorden… verdwijn in zinnen en zinnespeel met tekst, Astrid

2 Comments

  • bieke Reply

    What are you a lucky woman. T is je so gegund 😍😍

    • Astrid van Zeeland Reply

      Ook al zou ik ze elke dag zien dan blijft het nog bijzonder dat een wild dier je zo vertrouwd. Kleyntje slaapt naast het hek bij kantoor…een twee meter verder ligt haar ‘vriend’… Bebè ligt aan de keuken kant en kleine Max zag ik bij de kruidentuin maar is daar weggespurt weet niet waar die is gaan slapen. Het lijkt erop dat ze allemaal bij t huis blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *